Rotary, ook iets voor jou?

Rotariër wordt je niet zomaar, als Rotary hebben we regels voor het uitnodigen van kandidaat-leden en het toetreden tot een club.  Het is echter altijd mogelijk je belangstelling zelf kenbaar te maken om lid te willen worden van Rotary. Zowel vrouwen als mannen die de handen uit de mouwen willen steken om samen te gaan voor een betere maatschappij, zijn zeker welkom.

"Elke Rotariër geeft iets terug aan de maatschappij, en komen naar buiten met een positieve dynamiek op professioneel én moreel vlak"

Rotary Lier en Rotary International wil toegankelijk en transparant zijn. Om onze werking te leren kennen, kan u deze website doornemen of een kijkje nemen op de officiële Rotary site.  En nog beter... is om een vergadering van bij te wonen.  Pas dan weet je of Rotary op uw lijf geschreven is. De agenda van onze vergaderingen en events kan u terugvinden op onze kalender pagina. Het volstaat om tijdig je deelname aan te vragen via één van onze bestuursleden, maak hiervoor gebruik van het contactformulier.

Rotary vraagt om een engagement, klein of groot, maar daar krijg je ook wat voor in de plaats. Je maakt er vrienden mee voor het leven en je komt in contact met vele andere mensen en samenlevingen in de maatschappij.

Rotary lid worden, doe je echter niet zomaar: Je kunt er ook geen lid van worden op eenvoudige aanvraag. Daar zijn redenen voor : Rotary International wenst een zo groot mogelijke professionele diversiteit (de classificatieregel) en wil leden die leidinggevend zijn in hun beroep of op weg zijn om dat te worden en zowel op professioneel als moreel vlak een voorbeeld zijn. Dit is nodig om vereiste dynamiek te ontwikkelen in de maatschappelijke dienstverlening.

Om lid te worden moet je worden voorgedragen door twee bestaande Rotariërs die actief lid zijn van Rotary Lier. Op een eerstkomende vergadering wordt uw aanvraag besproken en meteen gestemd.   Wij nemen dan op een confidentiële manier contact met u op om uw aanvraag te bespreken.

5 Mythes over Rotary en het lidmaatschap...

Interesse om lid te worden?

CONTACTEER ONS
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram